Customer stories

“Heel mooie structuur. Deze bearnaise heeft een goede luchtigheid en is niet te vet.

“We hadden graag enkele van onze eigen grondstoffen gebruikt bij het produceren van onze bestelling. Samen met R&D van foodstory bekwamen we het gewenste resultaat."

“We waren op zoek naar een goedkopere Béarnaise op margarinebasis, zonder de gekende kwaliteit te verliezen. Foodstory ontwikkelde de standaardversie N°21 Béarnaise, die nu deel uitmaakt van hun vast assortiment.”

“Als internationale retailklant vroegen we om kreeftenvlees te verwerken in de bisque, zonder dat ze bij opwarming taai werden. Na verschillende tests zijn ze bij Foodstory uitgekomen om het vlees van de kreeft fijn te hakken zodat het maximaal z'n smaak kan afgeven..”

Onze premium bearnaise gezien in het programma "Zomergasten" met Wim Libaert ? om duimen en vingers van af te likken

“Een specifieke saus in industriële verpakking, daar waren we naar op zoek. Speciaal voor ons internationaal racefestival leverde Foodstory kookzakken van 10 liter die au bain-marie opgewarmd konden worden.”

Saus,
de basis én de final touch
van je gerecht

Line