Customer stories

“Heel mooie structuur. Deze bearnaise heeft een goede luchtigheid en is niet te vet.

“Als internationale retailklant vroegen we om stukjes kreeftenvlees te verwerken in de bisque, zonder dat ze bij opwarming taai werden. Na verschillende tests zijn ze bij Foodstory uitgekomen op...

“We hadden graag enkele van onze eigen grondstoffen gebruikt bij het produceren van onze bestelling. Met een herschikking van hun stockageruimtes en herinstellen van de machines bij Foodstory, was...

“We waren op zoek naar een goedkopere Béarnaise op margarinebasis, zonder de gekende kwaliteit te verliezen. Foodstory ontwikkelde de standaardversie N°21 Béarnaise, die nu deel uitmaakt van hun...

“Een specifieke saus in industriële verpakking, daar waren we naar op zoek. Speciaal voor ons internationaal dancefestival leverde Foodstory kookzakken van 10 liter die au bain-marie opgewarmd...

Onze saus al gezien in zomergasten? Neem zeker een kijkje.

Saus,
de basis én de final touch
van je gerecht

Line