-->
Uit onze eigen horecaervaring weten we dat het on the spot bereiden van sauzen tijdrovend is. Om de professional te ondersteunen startten we met de bereiding van verse fonds. Al snel werd ons gamma breder met basissauzen en afgewerkte sauzen. Op die manier nemen we een deel van de mise-en-place over zodat het keukenteam zich des te beter kan focussen op de finishing touches van elk gerecht.
Uit onze eigen horecaervaring weten we dat het on the spot bereiden van sauzen tijdrovend is. Om de professional te ondersteunen startten we met de bereiding van verse fonds. Al snel werd ons gamma breder met basissauzen en afgewerkte sauzen. Op die manier nemen we een deel van de mise-en-place over zodat het keukenteam zich des te beter kan focussen op de finishing touches van elk gerecht.
Het grootste Delisauce-assortiment bestaat uit premium fonds en sauzen waarbij de huisgemaakte smaak primeert en we uitsluitend de beste ingrediënten gaan sourcen.
Daarnaast kan je kiezen uit ons standaardassortiment waarbij sommige duurdere ingrediënten vervangen worden door een voordeliger alternatief, maar steeds met het oog op een fantastische smaakbeleving voor je klanten.
N°01 Boter Béarnaise
Premium Béarnaise met boter, dragon en huisgemaakte gastrique
N°02 Boter Hollandaise
Volle botersmaak met een vleugje citroen
N°03 Mosterdsaus
Romige mosterdsaus met Tierenteynmosterd
N°06 Champignonroomsaus
Bruine saus met verse champignons
N°08 Peperroomsaus
Bruine saus met peper en cognac
N°10 Mayonaise
the real stuff of mayonaise full of taste with local mustard of Tierenteyn
N°12 Dugléré vissaus
Blanke saus met Noordzeevis, peterselie en stukjes tomaat
N°13 Blanke botersaus
Blanke saus met Noordzeevis en boter
N°14 Nantuasaus
Premium saus op basis van kreeft en room
N°21 Béarnaise
Standaard Béarnaise op oliebasis met dragon en huisgemaakte gastrique
N°23 Demi-glace
Bruine vleesfond met stevige rundssmaak
N°41 Rundsfond
Sterk geconcentreerde fond op basis van rundsvlees
N°42 Kippenfond
Sterk geconcentreerde fond op basis van kip
N°43 Groentenfond
Sterk geconcentreerde fond op basis van groenten
N°51 Grand Veneur
Bruine saus met stukjes veenbessen en room
N°53 Fine Champagne
Licht bruine saus met room en cognac
Portosaus met cassis
Donkerbruine saus met porto en cassis
Delisauce,
de beste saus in je restaurant
We werken hard om zo weinig mogelijk allergenen toe te passen zodat je geen rekening hoeft te houden met eventuele allergieën van jouw klanten.
Water in je mond na het zien van onze sauzen, fonds
en soepen? Graag een voorraad aankopen of zelf een receptuur ontwikkelen?
Laat je gegevens achter.
Je contact:
Developed with the support of
Follow us:
Groenlandstraat 21-25 - 8380 Zeebrugge - Belgium
info@foodstory.be
+32 50 95 04 05
© Foodstory - BE 0844.214.061 - Privacy Policy