-->
Performance management
Bij de selectie van de ingrediënten voor onze fonds, bouillons en sauzen letten we er nauwlettend op dat we allergenen exact vermelden en zelfs zoveel mogelijk uit onze producten bannen. Zo kan je als chef gerust elk van onze producten aanbieden aan jouw klanten.
VLAO
IFS
Halal
Vegan
Allergenen
Glutenvrij
The zero journey
VLAO
IFS
Halal
Vegan
Allergenen
Glutenvrij
The zero journey
VLAO
IFS
Halal
Vegan
Allergenen
Glutenvrij
The zero journey
We geven je het beste,
op élk vlak
The zero journey
Bij de selectie van onze ingrediënten en de manier van produceren verkiezen we lokaal gesourcete grondstoffen. Bovendien mikken we op zo weinig mogelijk verspilling. We werken graag mee aan duurzaamheidsprojecten waar recuperatie van voedsel centraal staat. Zo gaan we bewust slim om met de grondstoffen die we aankopen.
We gebruiken bijvoorbeeld serretomaten die lichtjes te rijp zijn voor de verkoop. Het grote voordeel van deze tomaten is de bijzonder rijke smaak. Te kleine Noordzeegarnaaltjes of buitenmaatse Noordzeevis lijken niet geschikt voor verkoop, maar ze zijn van uitstekende kwaliteit voor het maken van onze sauzen en fonds. Bovendien verkiezen we lokaal gesourcete ingrediënten.
Van garnaal tot saus
De dagverse garnaaltjes die pas aan wal komen verwerken we tot een superieure basis voor onze garnalenbisque, vissoepen en vissauzen. Het is niet zo evident als het lijkt om zonder bewaarmiddelen op de garnalen een topproduct te maken voor zowel retail als horecaklanten. Maar dankzij ons innovatieve instinct en de steun van VLAIO leveren we een fantastisch product af.
Developed with the support of
Follow us:
Groenlandstraat 21-25 - 8380 Zeebrugge - Belgium
info@foodstory.be
+32 50 95 04 05
© Foodstory - BE 0844.214.061 - Privacy Policy