Mastery

Performance management

Bij de selectie van de ingrediënten voor onze fonds, bouillons en sauzen letten we er nauwlettend op dat we allergenen exact vermelden en zelfs zoveel mogelijk uit onze producten bannen. Zo kan je als chef gerust elk van onze producten aanbieden aan jouw klanten.

VLAO

IFS

Halal

Vegan

Allergenen

Glutenvrij

The zero journey

VLAO

IFS

Halal

Vegan

Allergenen

Glutenvrij

The zero journey

VLAO

IFS

Halal

Vegan

Allergenen

Glutenvrij

The zero journey

We geven je het beste,
op élk vlak

Line

The zero journey

Bij de selectie van onze ingrediënten en de manier van produceren verkiezen we lokaal gesourcete grondstoffen. Bovendien mikken we op zo weinig mogelijk verspilling. We werken graag mee aan duurzaamheidsprojecten waar recuperatie van voedsel centraal staat. Zo gaan we bewust slim om met de grondstoffen die we aankopen.

 

We gebruiken bijvoorbeeld serretomaten die lichtjes te rijp zijn voor de verkoop. Het grote voordeel van deze tomaten is de bijzonder rijke smaak. Te kleine Noordzeegarnaaltjes of buitenmaatse Noordzeevis lijken niet geschikt voor verkoop, maar ze zijn van uitstekende kwaliteit voor het maken van onze sauzen en fonds. Bovendien verkiezen we lokaal gesourcete ingrediënten.

DSC07884
DSC06900

Van garnaal tot saus

 

De dagverse garnaaltjes die pas aan wal komen verwerken we tot een superieure basis voor onze garnalenbisque, vissoepen en vissauzen. Het is niet zo evident als het lijkt om zonder bewaarmiddelen op de garnalen een topproduct te maken voor zowel retail als horecaklanten. Maar dankzij ons innovatieve instinct en de steun van VLAIO leveren we een fantastisch product af.