Over Foodstory

Nergens die perfecte fond vinden, waarbij de smaak net goed zat, resulteerde in Foodstory.

Ons smaakatelier is ontstaan vanuit het grote verlangen naar een hoogwaardig product, samengesteld uit de juiste verhouding van de beste streekproducten. Eigen recepturen geproduceerd in eigen atelier, met pure grondstoffen.

Production

Lean manufacturing

De keuze voor lean manufacturing resulteert in een volautomatische productie waarbij omsteltijden tot een minimum beperkt worden.

SVG button

Continue productieflow

De ingrediënten voor onze recepturen komen in beweging en komen pas op het einde van de productiecyclus tot stilstand.

SVG button

Duurzame kwaliteitscontrole

Geen enkel ingrediënt vindt zijn weg naar onze producten zonder eerst grondig gescreend te worden.

SVG button

Logistieke performantie

Doordat we onze logistieke processen blijven optimaliseren, zijn onze levermogelijkheden breed.

SVG button

Doordrongen innovatie

Waar mogelijk sturen we onze processen bij om de beleving van onze producten te verbeteren en zoeken we steeds grondstoffen die beter en puur zijn.

SVG button

Vind de perfecte fond
waarbij de smaak net goed zit

Team

History

2010 - Het idee

De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.

2012 – De testfase

Een nieuwe vennootschap wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.

2014 – De eerste sauzen

De eerste sauzen rollen van de band.

2017 – Verhuis

Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.

2022 – Uitbreiding

Ook het gebouw naast de deur wordt geannexeerd.

2023 – Toekomstplannen

We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …

2010 - Het idee

De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.

2012 – De testfase

Een nieuwe vennootschap wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.

2014 – De eerste sauzen

De eerste sauzen rollen van de band.

2017 – Verhuis

Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.

2022 – Uitbreiding

Ook het gebouw naast de deur wordt geannexeerd.

2023 – Toekomstplannen

We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …


2010 - Het idee

De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.

2012 – De testfase

Een nieuwe vennootschap wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.

2014 – De eerste sauzen

De eerste sauzen rollen van de band.

2017 – Verhuis

Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.

2022 – Uitbreiding

Ook het gebouw naast de deur wordt geannexeerd.

2023 – Toekomstplannen

We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …

Contacteer ons

Water in je mond na het zien van onze sauzen, fonds

en soepen? Graag een voorraad aankopen of zelf een receptuur ontwikkelen?

Laat je gegevens achter.

Je contact: