-->
Nergens die perfecte fond vinden, waarbij de smaak net goed zat, resulteerde in Foodstory.
Ons smaakatelier is ontstaan vanuit het grote verlangen naar een hoogwaardig product, samengesteld uit de juiste verhouding van de beste streekproducten. Eigen recepturen geproduceerd in eigen atelier, met pure grondstoffen.
Vind de perfecte fond
waarbij de smaak net goed zit
De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.
Een vennootschap achter Foodstory wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.
De eerste sauzen voor retail als voor foodservice rollen van de band.
Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.
Ook het productiegebouw van buren nemen we over
We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …
De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.
Een vennootschap achter Foodstory wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.
De eerste sauzen voor retail als voor foodservice rollen van de band.
Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.
Ook het productiegebouw van buren nemen we over
We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …
De Brugse traiteur Tim Geers merkt in de horecamarkt een groeiende vraag op naar gebruiksklare sauzen, maar dan wel met de kwaliteit waarmee de chef ze zelf zou maken.
Een vennootschap achter Foodstory wordt opgericht, waaronder lang en uitgebreid getest en gesleuteld wordt aan de sauzen.
De eerste sauzen voor retail als voor foodservice rollen van de band.
Foodstory verhuist van Brugge naar Zeebrugge om plaats te maken voor een grotere sauzenproductie.
Ook het productiegebouw van buren nemen we over
We broeden op plannen voor verdere uitbreiding …
Water in je mond na het zien van onze sauzen, fonds
en soepen? Graag een voorraad aankopen of zelf een receptuur ontwikkelen?
Laat je gegevens achter.
Je contact:
Developed with the support of
Follow us:
Groenlandstraat 21-25 - 8380 Zeebrugge - Belgium
info@foodstory.be
+32 50 95 04 05
© Foodstory - BE 0844.214.061 - Privacy Policy